Розміщення біженців “на воді” продовжується: у порт Нідерландів зайшов круїзний лайнер, де будуть жити 1000 українців

2 коментаря 19737 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Круїзний лайнер “Silja Europa” прибув до порту Нідерландів. На ньому розмістять тисячу українських переселенців, але місцеве населення виступає проти цього. Таким чином продовжується ініціатива розміщення біженців з України на воді, яку вже запровадили у Шотландії, Естонії та Амстердамі.


До нідерландського міста Велсен-Норд прибуло пасажирське судно Silja Europa. Очікується, що тисяча українських переселенців пробуде на ньому до лютого, повідомляє NH Nieuws.

Центральне агентство прийому мігрантів готуватиме круїзний лайнер та причал для розміщення людей. На всі роботи необхідно від трьох до п’яти днів.

ЗМІ повідомляють, що мешканці навколишніх сіл не схвалюють ідею розміщення судна в порту. Вони неодноразово виходили на акції протесту. Місцеві підприємці вважають, що набережна не придатна для проживання людей.

Нагадаємо, подібну ініціативу розміщення українців також запровадили у Шотландії, яка зафрахтувала пасажирське судно Ambitio.

В Естонії тимчасово виділили пором Isabelle, а в Единбурзі першим круїзним лайнером для переселенців стане MS Victoria. Амстердам також задіє круїзний лайнер для українських переселенців.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ну, где же обитать хрюшкам?! Хлевярник готов!:)))) Лишь бы рогами – борт, ниже ватер линии, не пропихнули:))))) чавкайте и хрюкайте:)))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Не, рублядь, рюсищ щвайнен на борт не пустят, ищи иное убежище от “частичной” могилизации 😉 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x