Птахи повернуться у безпечні домівки: протягом осені енергетики укріплять на Одещині близько 30 лелечих гнізд

0 коментарів 25515 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом осені ДТЕК Одеські електромережі укріпить в Одеській області щонайменше 30 лелечих гнізд на електричних опорах в рамках еколого-просвітницького проєкту Лелеченьки. Традиційно, компанія запрошуватиме долучитися до цієї ініціативи лідерів думок та небайдужих жителів області, щоб привернути увагу суспільства до захисту лелек та збереження довкілля. Про це повідомили у пресслужбі компанії.


Протягом вересня-жовтня 2022 року компанія встановить щонайменше 30 захисних платформ на електроопорах, де лелеки звили гнізда. Це допоможе запобігти обваленню гнізд на електричні мережі, що захистить птахів від ураження струмом, а клієнтів компанії − від аварійних відключень світла. Встановлення платформ відбуватиметься в рамках проєкту ДТЕК Мережі Лелеченьки.

«В цьому році в рамках проєкту #Лелеченьки ми укріпимо 30 гнізд лелек на електричних опорах, щоб вони витримали будь-яку негоду і птахам нічого не загрожувало. Таким чином ми подбаємо і про безперебійне електропостачання наших клієнтів, адже захистимо мережі від аварій через обвалення гнізд на дроти. Загалом за останні 2 роки ми вже укріпили 145 гнізд і захистили щонайменше 725 птахів. Ми впевнені, що вже наступного року під мирним небом України лелеки повернуться у свої безпечні гнізда, щоб створити сім’ю та вивести пташенят», − підкреслили в компанії.

Встановлювати захисні платформи енергетикам традиційно допомагають лідери думок та небайдужі громадяни.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x