Освітні заклади Татарбунар переводять на альтернативне паливо, запевнившись у його ефективності

0 коментарів 24867 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В чотирьох школах Татарбунарської громади встановили нові котли, які працюють на палетах. Черги чекають ще декілька освітніх закладів. Це допоможе заощадити – впевнені у міській раді, адже переконалися в цьому на прикладі ліцею ім. В.З.Тура. Заклад у межах пілотного проєкту першим перейшов на альтернативне тверде паливо. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Андрія Глущенко. 


Таким чином, вже встановили нові котли у Татарбунарському, Білоліському, Дельжилерсьому та Нерушайському ліцеях. Наразі проведено тендерні процедури і незабаром будуть замінені котли в інших школах громади, а також в Будинку дитячої та юнацької творчості та в дитячому садку «Колосок».

“Свого часу дуже сподобалась ідея з опалюванням палетами. Спробували в Татарбунарському ліцеї ім.В.З.Тура. За всіма показниками, як фінансовими, так і якісними, перевага була очевидною. Тому відразу й вирішили, що необхідно й інші заклади переводити на палети. Сподіваюсь, що найближчим часом всі наші заклади будуть на новому паливі. Робимо все можливе і залежне від нас. Вдячний всім, хто підтримав цю ідею, і зараз допомагає втілити її в життя”, – прокоментував мер.

Освітні заклади Татарбунар переводять на альтернативне паливо, запевнившись у його ефективності

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x