Опитування “200 днів війни”: на які питання пропонують відповісти українцям та чому треба подумати, перш ніж натиснути

2 коментаря 35856 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно стартувало масштабне опитування українців, ініційоване Офісом Президента до 200-дення війни в Україні. Громадян всієї країни, незалежно від їх місцезнаходження, закликають прийняти участь в цьому. Як показав моніторінг офіційних интернет-ресурсів та ЗМІ, ніде немає інформації про те, на які саме питання доведеться відповідати. Цілком імовірно, що деякі українці відмовляться від опутування побоюючись надавати ті чи інші дані про себе та свою сім’ю. Але знаючи, про що піде мова, кожен зможе вирішити, відповідати йому чи ні. Пройшовши опитування, ІА “БессарабіяINFORM” розказує своїм читачам, про що йдеться в ньому, та рекомендує враховувати важливе зауваження – добре думати перш ніж відповісти, тому що натиснувши кнопку відповіді, виправити його буде не можна.


“Вітаємо! Ми – з України! Шановні українці! Вже 200 днів ми протистоїмо Росії. Кожного дня ми боремось за свою незалежність та право самостійно творити майбутнє нашої держави. Ми допомагаємо один одному та країні, ми згуртували довкола себе підтримку всього цивілізованого світу, ми залишаємось вдома або були змушені тікати від війни. Але всі ми віримо у перемогу України та щасливе майбутнє наших дітей.

Сьогодні і щодня країні важливо, як кожен українець бачить майбутнє держави, що надихає та підтримує. Взяти участь в опитуванні можна за посиланням: https://s.polls.team/s3/200dniv. 

Важлива думка кожного з вас. Дякуємо за увагу та ваші відповіді!” – йдеться в офіційному повідомленні.

Його цитують по всій Україні органи державної влади, додаючи що опитування проводить Дослідницька панель Власна Думка у співпраці з Інститутом соціології НАНУ, за ініціативи Офісу Президента України.

Перейшовши по ссилці, ви одразу починаєте відповідати. Слід зазначити, що немає потреби надавати своє ім’я, прізвище та персональні дані. Вас лише спитають, чоловік ви чи жінка та ваш вік. Серед питань є таке, в якій області та місті ви перебували до 24 лютого 2022 року та де мешкаєте зараз. Чи виїзжали ви за кордон та якщо зараз там, як себе маєте. Чи маєте зараз бажання виїхати за межі України. Також серед обов’язкових питань є те, якщо ви за кордоном, в якій країні зараз знаходитесь, як справляєтеся фінансово, хто допомагає. Особливо авторів опитування цікавить, чи скористалися можливостями підтримки від України та міжнародних організацій та чи знаєте про ці механізми.

Українців запитують, чи є в них рідні та друзі серед росіян и чи продовжують вони спілкуватися з ними, на які теми розмовляють. Що саме кажуть знайомі про війну и яка їх основна реакція стосовно політики обох держав. Громадян просять відповісти, чи впевнені вони у перемозі України, коли це станеться та що саме для цього потрібно.

Кожне питання вимагає чіткої відповіді, пропустити “незручне” питання, щоб перейти до наступного, не вийде. На деякі питання, що вимагають вираження політичної позиції, існує варіант відповіді “Важко відповісти”. Анкета заповнюється лише один раз, переписати її не вийде. Тому перш ніж нажати на кнопку відповіді, треба трохи подумати. З одного технічного пристрою з виходом у мережу вдасться заповнити лише один опитувальник. При спробі пройти опитування заново ви отримаєте повідомлення наступного змісту: “You have already completed this survey”.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

:)))) « Но все мы верим в победу Украины и счастливое будущее наших детей.» А, паскуды рогатые ввентили- как!:))) связав Наших детей, с их территориальным образованием нацистским!:))) Таки – в счастливое будущее Наших детей, Мы все верим! А, в первое НЕТ!:))) вот такой вам ответ, паскуды винторогие!:))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Да, анонист, ты как минимум отчасти прав – рогатые какцапы делают черт знает что с детьми восточных областей Украины в своих нацистских территориальных образованиях – ДырЛыр или короче – Говнороссия… Но вот что тебе там ввЕнтили и куда 😉 – сие неведомо, но тоже не лишено правдоподобности…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x