Додав собі фейкову інвалідність, щоб перетнути кордон – в Орлівці викрили ухилянта, який вже вдруге намагається втекти з України

2 коментаря 19035 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Ізмаїльського загону виявили в поромному пункті пропуску «Орлівка» чергового порушника кордону, який надав у якості перепустки у Європу фальшиве пенсійне посвідчення. Підробка виявилася дуже неякісною, передає “Бессарабія INFORM”. 


Пенсійне посвідчення свідчило про наявність інвалідності у здорового 46-річного чоловіка. Бланк фальшивки був виготовлений без врахування необхідних ступенів захисту, тому для прикордонників, які мають відповідну фахову підготовку та спеціальну техніку, не склало особливих труднощів це виявити.

Охоронцям кордону чоловік пояснив, що придбав посвідчення через Інтернет. Окрім цього, було встановлено, що дана особа декілька днів тому намагалась виїхати з країни через західний кордон за підробленими документами військовозобов’язаного.

За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 ККУ «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період» прикордонники направили повідомлення до поліції.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Какие уклонисты? Кто там пытается бежать? Шо вы гоните! Тут все как один! За нАТО, европидоров и зелесопли! Протесты могут быть исключительно в Дагестане – против мобилизации, да и по всей РФ! А, тут то!!! Безобразие, куда редакция смотрит! Поднимим рогатую обЧественность и всех наркото-бомжей. Мы вам покажем! Перепишите материал!

рубль
рубль
1 год назад

Вот нам рюсским никаких фейковых не надо, мы и так анально-мозговые инвалиды! :)))) Но на всякий случай нада схороница в каком грузинском хлеву среди баранов – хотя, тесновато, потому лучше – в казахском загоне среди верблюдов :)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x