Кілійський міський голова закликав допомогти тканиною майстрам, які плетуть сітки для ЗСУ

2 коментаря 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На останньому засіданні членів Виконкому Кілійської міської ради голова громади Вячеслав Чернявський після вичерпання порядку денного звернувся до присутніх з проханням допомогти підрозділу волонтерського центру, де плетуть маскувальні сітки і кікімори для ЗСУ. Він зазначив, що наші майстри є передовиками в регіоні та що їхні вироби маскують воїнів чи не на усій лінії фронту, – передає “Бессарабія INFORM”.


Допомогу мер дав доручення зібрати, у першу чергу старостам, які є членами виконкому. Приносити її попросив до волонтерського центру (колишня бібліотека), майстерні (колишнє приміщення ІмексБанку) – Центральна площа, або навіть у міську раду – звідти передадуть волонтерам. Долучитися можуть усі бажаючі.

«Тканина, краще за все, потрібна темно-зеленого або темного кольору. Але навіть кольорова та біла підходять – її фарбують. Ви всі спілкуєтесь зі своїми односельцями, тому прохання залучати і їх до допомоги нашій волонтерській майстерні. У кожного є вдома тканина, стара постільна білизна або ганчір’я, які не потрібні. Ще важлива грошова допомога. Наші волонтери працюють безкоштовно, в них вже склався свій міцний колектив. Але окрім маскувальних сіток вони ще виготовляють так звані кікімори – спеціальні маскувальні костюми, які користуються попитом. Але, щоб створити одну кікімору, волонтерам необхідно приблизно 2500 гривень на матеріал. Тому закликаю всіх вас і ваших односельців приєднатись до спільної справи і допомогти нашим волонтерам», – закликав Вячеслав Чернявський.

Нагадуємо, що грошову допомогу можна надавати на карту голови волонтерського центру з позначкою “на маскувальні сітки”. ПриватБанк, Гавриленко Тетяна Геннадіївна 4149609011987106.

 

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ну, щаззззз – за ткацкий станок сяду:))))) Могу – шкурки, от ? ежей подогнать, на стельки и воротники:)))))))))

рубль
рубль
1 год назад

Но писюны сосать у меня получаеца лутше!!! :))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x