Болградський ЦНАП надаватиме більше послуг та продовжить прийом документів на загранпаспорти

0 коментарів 19467 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Болградському ЦНАПі чекають на розширення спектру послуг, які вони вже найближчим часом надаватимуть людям. Про це пише “Бессарабія INFORM” з посиланням на пресс-службу Болградської міської ради. 


Наразі у Центрі чекають на підключення до сервісу “Електронна дитина”, що дозволить надавати повний комплекс послуг при народженні дитини за однією заявкою батьків. Це включає видачу свідоцтва про народження маляти, реєстрацію його місця проживання, призначення допомоги від держави та інше, що раніше необхідно було робити в різних місцях.

Керівник ЦНАПу Майя Божкова зазначає – відділ продовжить надавати й інші послуги, серед яких: видача довідок прописки-виписки, про набуття статусу внутрішньопереміщених осіб, а також здійснюватиме прийом документів на виготовлення паспортів громадян України для виїзду за кордон згідно електронної черги, що на деякий час було ускладнено через технічні несправності.

«У зв’язку з тим, що у нас сталася поломка обладнання, яке вже відремонтовано і в дії, процес прийому документів на закордонні паспорти дещо ускладнився. Але ми стабілізуємо ситуацію – приймаємо одночасно людей, які подали документи на момент поломки та тих, хто записався в електронну чергу. Нікого не відправляємо, працюємо до останнього клієнта», – наголосила керівник ЦНАПу.

Зазначимо, що на сьогодні електронну чергу для подання документів для закордонних паспортів розписано до кінця жовтня.

«Ми не можемо впливати на електронну чергу, все відбувається автоматично. Записатися на неї можна виключно в робочий час та робочі години на сайті Болградської міськради або в терміналі поруч із Центром. Сама черга розрахована лише на місяць уперед, бо далі розтягувати її у воєнний час немає сенсу. Якщо клієнт бачить, що на жовтень вже немає вільних вікон, він повинен сам відстежувати їхню появу на листопад. Це допоможе уникнути хаосу та застрахує від непередбачених обставин», – пояснила Майя Божкова.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x