Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Жителю Ізмаїлу, який пробрався вночі в квартиру, коли господиня спала, і пограбував її, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

1 коментар 35343 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканцю Ізмаїла, який проник у нічний час до квартири та пограбував одиноку жінку, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це Бессарабії INFORM повідомили в Ізмаїльській окружній прокуратурі.


“Мешканець Ізмаїла, в нічний час, незаконно проник до квартири одинокої жінки через вікно, де із застосуванням насильства до потерпілої, наніс останній тілесні ушкодження, після чого шляхом ривка зірвав з її шиї золотий ланцюжок та намагався покинути місце вчинення злочину. Зловмисника затримано співробітниками поліції в порядку ст. 208 КПК України та Ізмаїльським міськрайонним судом сьогодні, 08 серпня, йому обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб”, – розповіли в прокуратурі.

Зазначимо, що подія сталася днями. Зловмисник пробрався вночі в квартиру на другому поверсі багатоповерхівки. 39-річна господиня, яка у цей час спала, не збентежила правопорушника і він почав нишпорити по оселі в пошуках майна.

Коли жінка почула, що в квартирі є хтось сторонній, то відразу стала дзвонити до поліції. Зловмисник схопив її за волосся, зірвав з шиї золотий ланцюжок та втік, але був затриманий поліцейськими менше ніж за годину. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 25-річний житель міста, в якого вилучили частину розірваного ланцюжка, що належав пограбованій жінці.

За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, його можуть позбавити волі на строк від семи до десяти років.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
2 лет назад

Ой, проснулся в холодном поту из-за етой новости! Приснилось, че дебил Дима понял, че я типа “Синдбад” и zабрался ко мне в голубятню с бензопилой и большой клизьмой наперевес… Брррр… Пойду потереблю антистресс – шоколадный пuсюн и – обратно паиньки!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x