Зеленський назвав героями військових, які звільнили острів Зміїний

1 коментар 37881 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україні вдалося відновити морський експорт агропродукції і дати можливість заробити портам на Чорному морі багато в чому завдяки хоробрим та злагодженим діям українських воїнів. Про це сказав у відеозверненні за підсумками 164-го дня війни президент Володимир Зеленський, передає “Бессарабія INORM”. 


«Не слід забувати, що відновлення нашого морського експорту стало можливим завдяки насамперед нашим воїнам — усім воїнам — тим, хто захищає Одещину та забезпечив визволення Зміїного. Це просто герої», — зазначив глава Української держави.

Також він зазначив, що якщо партнери виконають свою частину зобов’язань та гарантують безпеку поставок, це справді вирішить глобальну продовольчу кризу.

Тим більше, що українська армія довела вміле використання зброї, що їй передається партнерами.

«За цей тиждень ЗСУ і наша розвідка досягли сильних результатів у знищенні логістики російської армії, тилових баз окупантів. Кожен удар по складах боєприпасів ворога, по їхнім командним пунктам, скупченням російської техніки рятує життя всіх нас, життя українських військових та цивільних», — впевнений президент.

Крім того, Зеленський подякував партнерам, які постачають Україну необхідною зброєю, зокрема США, які на цьому тижні погодили черговий пакет підтримки, що включає і боєприпаси до HIMARS.

«Всі вони використовуються максимально точно і з користю для спільної стратегії нашої оборони», — запевнив Володимир Зеленський, який напередодні відреагував на посилення інтенсивності обстрілу окупантами Запорізької АЕС. За його оцінкою, такі дії є відвертим та зухвалим злочином та актом терору рф.

Нагадаємо, острів було звільнено 30 червня, пізніше там було встановлено кілька українських прапорів та знамен українських військових. Додамо, що більшість захисників острова, яких ще у перший день війни взяли у полон російські окупанти, досі знаходяться на підконтрольній росії території – про них зовсім нічого не відомо. Високопосадовці запевняють, що роблять усе можливе для обміну.

Варто відмітити, що прикордонники і морські піхотинці, які знаходилися на острові 24 лютого, дали гідний відпір ворогу та з мінімумом зброї протрималися до останнього патрону проти ворожих кораблів і авіації.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
موسبرگ ۵۰۰
موسبرگ ۵۰۰
1 год назад

НУ ЧТО Ж, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Синдбад; оно же Сварог; оно же гoндон марки *рубль* ; оно же изредка даже Федip; оно же и, кстaти, весьма самокритично – “подлива гoлимая” (трудно не согласиться); онo же просто штатный бот-ватник, кaкающий в последнее время анонимно (ибо зaтрaвили) или подписываясь фразой “Неважно” вместо ника – уже целый МЕСЯЦ как официальный ПETУШАРА!!!
Подробнее – в комментах к новости:
https://bessarabiainform.com/2022/07/odesskuyu-oblast-atakovali-4-raketami-odna-popala-v-obekt-infrastruktury/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x