З підробленим паспортом та без вусів: екс-командира бойовиків “ДНР” Гіркіна затримали в Криму, коли він їхав на війну в Україну

1 коментар 36450 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишнього так званого «міністра оборони ДНР», терориста, Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) затримали в окупованому Криму. Він із підробленими документами їхав на війну в Україні.


Про це пишуть Новини Донбасу з посиланням на російські Telegram-канали і так званого «соратника Гіркіна» Олександра Жучковського.

За словами Жучковського, Стрєлков «справді намагався потрапити на фронт, але був затриманий у Криму». Соратник запевняє, що “жодних політичних цілей Стрєлков не ставив і наводити смуту в Новоросії не збирався”, а те, що він не може потрапити на фронт — нібито “великий політичний злочин”.

Зовнішній вигляд Гіркіна при затриманні значно відрізнявся від його звичайного: поголена голова і відсутність вусів.

Антивоєнний канал “Сіяч вітру” опублікував фото Гіркіна та його паспорта на ім’я Сергія Рунова, з яким екс-командир бойовиків “ДНР” намагався проїхати через Крим. Документ було видано у 2015 році.

З підробленим паспортом та без вусів: екс-командира бойовиків "ДНР" Гіркіна затримали в Криму, коли він їхав на війну в Україну

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Ось и порекламувався лаптєногій балалаєчнік за чужій кошт.. Ахахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x