З одеськіх портів вийшло вже 12 суден, які вивезли більше 370 тис. тонн агропродукції до 7 країн світу

1 коментар 23274 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці ще два судна вийшли із порту Чорноморськ з загальним обсягом вантажу 70 тис. тонн продовольства.


Як повідомляє Адміністрація морських портів України, судно RAHMI YAGCI доставить 5300 тонн продовольства до Туреччини. Ще майже 65 000 тонн кукурудзи балкер-панамакс OCEAN LION доставить до Південної Кореї. До речі – це вже друге судно-панамакс, що відправляється з порту Чорноморськ «зерновим коридором» в рамках Стамбульської Ініціативи.

“Планомірно рухаємось до наміченого амбітного плану – перевалки 3 та більше мільйонів тонн продовольства на місяць через порти великої Одеси», – зазначив керівник Адміністрації морських портів України – Олексій Востріков.

Взагалі, за дев’ять днів роботи зернового коридору з Українських портів вийшло 12 суден які вивезли більш ніж 370 тис. тонн агропродукції до 7 країн світу та одне судно зайшло до порту Чорноморськ під навантаження.

“Сподіваємось, і на далі, на ритмічну та ефективну роботу завдяки співпраці з нашими партнерами з ООН та Туреччини”, – зазначили в АМПУ.

Нагадаємо, 22 липня в Стамбулі за пропозицією Організації Об’єднаних Націй Україна, Туреччина та Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттеріш підписали Ініціативу про безпечне транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів «Одеса», «Чорноморськ» та «Південний».
guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
♠♠♠♠
♠♠♠♠
1 год назад

Нет, рублевая синдбадша, неужели уплыло ты от нас в трюме одного из тех суден? Как же ж мы без тебя?!… 😉 🙂

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x