Віталій Кім вважає, що найближчим часом захоплення Миколаєва просто нереальне

4 коментаря 38097 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Попри щоденні обстріли Миколаєва, російська армія не зможе наступати на Миколаїв найближчим часом. В цьому впевнений голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.


За його словами, лінія фронту на півдні розтягнута. Ситуація там напружена, але контрольована. Російські вйська не можуть активно просунутись у регіоні через успішні контратаки ЗСУ на Південнобузькому напрямку.

Якщо загарбники будуть просуватися по 200 метрів чи кілометр на день, то їм знадобиться щонайменше місяць, аби просунутися на 30 км.

“Можливо, у них є план десь за пів року взяти Миколаїв, але найближчим часом це просто нереально. До того ж у першу чергу росіяни намагатимуться вийти на адміністративний кордон Херсонщини, аби зафіксувати хоч якусь “перемогу”. Бо розумно перед тим як робити наступні кроки, завершити хоч щось”, – наголошує Кім в інтерв’ю “Главкому”.

Наразі місто перебуває під надійним захистом українських військових. Крім того, суттєвим успіхам окупантів заважають влучні удари з західного озброєння по складах боєприпасів та пунктах управління.

Нагадаємо, Росія перекинула на південь України близько 25 тисяч своїх військових, їхня мета — надалі оточити Миколаїв. Про це повідомляє видання The Times з посиланням на джерела в українській розвідці та Офісі президента.

За інформацією журналістів, на західному березі Дніпра на Херсонщині зараз перебуває 10 тисяч російських військових. Останнім часом у південні регіони країни РФ перекинула дев’ять підрозділів ЗС РФ із Донбасу та Криму. Чисельність кожного підрозділу становить 500-800 осіб.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

:)))))))
счИтовод, иди Е мать!

Синдбад
Синдбад
1 год назад

А правда, что сторублевка, причем именно российская, не белорусская и не приднестровская (ака “суворики”), является единственной в мире купюрой, на которой присутствует мужской половой пuсюн? Никак не успеваю проверить, только получа, сразу уходят то на бояру, то на стекломой, то еще на кое-что… Если да, то буду требовать оклад только в них!!!

подлива голимая
подлива голимая
1 год назад

пусть это всё, своему психиатру расскажет

Гость
Гость
1 год назад

Поzвольте, подливу же ж я отменную тут оставляю каждый вечер. Я же не Синдбад, а Гость, хоть никто и не приглашал…

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x