В Одесі сусід вистрелив в голову 10-річному хлопчику з саморобного пристрою – хлопчика врятували лікарі

0 коментарів 17037 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі 46-річний місцевий мешканець вистрелив в голову своєму 10-річному сусіду. За попередніми даними, це вийшло випадково. На щастя, постраждалий вижив, його з осколковими пораненнями черепа госпіталізували до лікарні, де успішно прооперували. Про це “Бессарабії INFORM” повідомили в пресс-службі ГУНП регіону.


Стріляв одесит з саморобного прострою для відстрілу куль, який начеб-то знайшов і почав роздивлятися. Несподівано для чоловіка відбувся постріл – куля потрапила в голову малолітньому сусідові.

Постраждалого ушпиталили до дитячої клінічної лікарні. Медики діагностували відкрите проникаюче осколкове поранення черепа. В той же день хлопчика прооперували. Наразі його стан стабільний.

Слідчі вилучили в чоловіка пристрій та розпочали провадження, попередньо кваліфікувавши подію за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування призначено низку експертиз, проводяться слідчі дії, за результатами яких буде дана остаточна правова кваліфікація події.

В Одесі сусід вистрелив в голову 10-річному хлопчику з саморобного пристрою - хлопчика врятували лікарі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x