В Ізмаїлі СБУ викрила “тіктокера”, який відкрито виправдовував злочини росії

2 коментаря 32832 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Ізмаїлу активно розповсюджував проросійський контент в “ТікТок” та у забороненій на території України соціальній мережі. Зловмиснику повідомили про підозру співробітники Служби безпеки України – пише “Бессарабія INORM” з посиланням на прес-службу органу. 


За даними слідства, після початку повномасштабного вторгнення ізмаїльчанин регулярно висловлювався в соцмережах в підтримку країни-агресора. Він здійснював інтернет-пропаганду про «визвольне» вторгнення окупаційних військ та поширював ворожі наративи в підтримку загарбницької політики кремля. У своїх постах він підтримував та популяризував загарбників, а також виправдовував їх злочини.

Крім того, сепаратист публікував дискримінаційні дописи, спрямовані на розпалення міжнаціональної ворожнечі та приниження гідності української нації та її історичного минулого.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання пропагандиста правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні термінали із доказами його протиправної діяльності.

Слідчі СБУ вже повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) та ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримала в Ізмаїлі ще двох любителів руського миру. Місцеві мешканці, обидва працівники медичної галузі, виготовили та поширили у соціальній мережі відеоматеріал, який публічно виправдовував та заперечував збройну агресію та воєнні злочини окупантів в Україні. У оприлюдненому відео міститься заперечення тимчасової окупації частини українських територій та глорифікація російських загарбників. Цей пост набув суспільного резонансу та викликав хвилю обурення.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Тюрьма народов! С законами апартеида и расовой сегрегации! О, ком это? Это очевидно!

Водила
Водила
1 год назад

Ха, у рубляди затишье кончилось, снова начинает срать, хотя правильно: евойная родина PФ таки воистину тюрьма-бойня народов со всеми вытекающими… признаками 😀

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x