В Ізмаїльській прокуратурі розповіли, скільки умовно засуджених отримали реальний тюремний термін через порушення умов вироку

0 коментарів 29943 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльській окружній прокуратурі нагадали, що будь-який злочин обов’язково виллється у відповідальність, а рішення суду, яке набрало законної сили, є обов’язковим і підлягає безумовному виконанню на всій території України. За данними прокурорів, за поточний період 2022 року вже сім засуджених умовно отримали реальний тюремний термін через порушення умов, які встановив суд. 


“Виконання і відбування покарань ґрунтується на принципах невідворотності виконання і відбування покарань.

Приймаючи рішення про звільнення від відбування покарання з випробуванням, суд покладає на засудженого певні обов’язки.

Після закінчення іспитового строку засуджений, який довів своє виправлення, виконав покладені на нього обов’язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Якщо засуджений не виконує покладені на нього обов’язки або систематично вчинює правопорушення, що потягли за собою адміністративні стягнення і свідчать про його небажання стати на шлях виправлення, суд направляє засудженого для відбування призначеного покарання.

За поточний період 2022 року Ізмаїльським міськрайонним судом за участю прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури прийнято 7 рішень про направлення для відбування призначеного вироком покарання у виді позбавлення або обмеження волі.

Одній засудженій особі за невиконання рішення суду у виді штрафу замінено  покаранням у виді громадських робіт”, – розповіли “Бесарабії INFORM” в прокуратурі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x