В Ізмаїлі відкрили новий заклад професійної освіти – Дунайський фаховий коледж

0 коментарів 76437 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі відкрився Дунайський фаховий коледж, який став відокремленим підрозділом Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія».


Новий заклад професійної освіти вже розпочав перший набір курсантів, пише “Топор”.

Вступити в Дунайський фаховий коледж абітурієнти можуть після 9 класу школи. Їм пропонується навчання за спеціальностями: Менеджмент, Морський та внутрішній водний транспорт та спеціалізаціями: Навігація та управління морськими суднами, Управління судновими технічними системами та комплексами. Навчання здійснюватиметься на контрактній основі та триватиме чотири роки.

На даний час у закладі повним ходом йде вступна кампанія та працює приймальна комісія. Станом на 9 серпня до Дунайського коледжу подано 50 заяв із оригіналами документів.

Подати документи можна за допомогою особистого електронного кабінету. На базі приймальної комісії працює спеціальний консультаційний центр, який надає допомогу із завантаженням документів.

Поки що коледж розмістився на базі Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія». Однак в майбутньому керівництво планує перевести його до окремої адмінбудівлі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x