В Болградській громаді вперше проводять аудит земель: виявлено більше 240 га, які обробляються без необхідних документів і дозволів

0 коментарів 16497 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території Болградської ТГ було проведено пробний аудит земель в одному з населених пунктів громади – в селі Владичень. В результаті вдалося виявити більше 240 га земель, які обробляються без необхідних документів і дозволів.


З метою виявлення осіб-порушників, а також притягнення їх до відповідальності та повернення Болградській громаді шкоди, завданої внаслідок самовільної обробки земель, були направлені текстові та графічні матеріали щодо зазначеного порушення до правоохоронних органів. На сьогодні з цього приводу заведено кримінальну справу.

За результатами пробного аудиту земель в селі Владичень, Болградською міською радою укладений договір з фірмою на проведення подібної роботи на території інших населених пунктів Болградської громади.

Як повідомили в Болградській міській раді, мета аудиту земель полягає в тому, щоб виявити стан їх використання. А саме: спеціалізована фірма купує на ринку знімки земної поверхні високої роздільної здатності й синхронізують ці знімки з даними публічної кадастрової карти, реєстрів прав власності. Завдяки чому на світ з’являється продукт, синхронізований в графічному та текстовому виразі.

В ньому можна бачити межи сформованих земельних ділянок, оброблюваних земельних масивів, форму власності та стан використання земельних ділянок та масивів, а також інша необхідна інформація. У тому числі, де користувачі вийшли за межі земельних ділянок, або оброблять несформовані земельні масиви.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x