Зеленський знову має розглянути петицію про надання українським морякам можливості залишати країну під час воєнного стану

2 коментаря 19062 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Петиція за надання українським морякам можливості залишати країну під час воєнного стану набрала 25 тисяч підписів на сайті президента. Відповідно до закону, тепер її має розглянути Зеленський.


Нагадаємо, проблема виїзду на роботу за кордон для українських моряків стоїть дуже гостро з початку воєнного стану. Так, ще у травні українські моряки просили Зеленського дозволити їм виїжджати за кордон для роботи за контрактами.

Українські моряки разом зі своїми дружинами та дітьми записали відеозвернення до президента Володимира Зеленського з проханням дозволити морякам виїжджати за кордон для роботи за контрактами.

Суть проблеми полягає в тому, що з початку війни за кордон не можуть виїжджати українські моряки, які вже мають контракти на роботу на іноземних судах, оскільки з країни не випускають чоловіків призовного віку від 18 до 60 років.

В результаті люди втрачають роботу. Проблема стоїть дуже гостро. За неофіційними даними, з України не можуть зараз виїхати 50-60 тисяч моряків.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Неважно
Неважно
1 год назад

Думаю,все это до пис.ы.

У рублевой гостьи синдбадши - таки да - дела неважнецки
У рублевой гостьи синдбадши - таки да - дела неважнецки
1 год назад

Ну говорят же, тебе – не матюгайся, глинка подzалупная, а спокойно сиди и жди брятского прилета, чего непонятно-то?!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x