Уродженцю Одещини, який з 2014 року воював на боці “ДНР”, повідомили про підозру у держзраді

0 коментарів 36774 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці повідомили про підозру у державній зраді уродженцю Одещини, який 8 років воював на боці “ДНР”. Про це повідомили у прес-центрі Одескої обласної прокуратури та управління СБ України в Одеській області.


У травні 2014 року чоловік приєднався до терористичної організації “ДНР” та майже 8 років чинив збройний опір українським правоохоронцям і військовослужбовцям ЗСУ, задіяним у проведенні антитерористичної операції.

У подальшому, з 24 лютого цього року, підозрюваний, перебуваючи на посаді гранатометника у складі бойового підрозділу 11 окремого мотострілецького полку “ДНР”, брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних сил України на території Донецької області.

“Зокрема, він протистояв ЗСУ у населених пунктах Прохорівка, Кам’янське, Сонячне, Хлібодарівка, Донецьке, Вільне, Ближнє, Бугаз, Новотроїцьке, Оленівка та Березове Донецької області. При цьому, брав участь у захопленні і окупації вказаних населених пунктів. Внаслідок бойових зіткнень із підрозділами української армії його було взято в полон”, – йдеться в повідомленні.

У березні цього року українські війська завдали потужного удару по позиціям загарбників та захопили багатьох бойовиків у полон, у тому числі й уродженця Одещини.
У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України бойовику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x