Уповільнюємо старіння шкіри: найкращі косметичні засоби

0 коментарів 5562 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вікових змін у зовнішності не уникнути. Але за допомогою правильно обраної косметики та нескладних процедур ці процеси можна відчутно уповільнити. На сьогодні однією з найкращих у сегменті антиейдж продуктів вважається косметика Vichy. Однак, щоб антивікові засоби давали бажаний ефект, слід враховувати деякі нюанси.


Як вибрати правильні антивікові креми?

Спочатку необхідно визначити реальний стан шкіри. Зробити це можна на прийомі косметолога або в домашніх умовах, скориставшись сервісом SkinconsultAI на сайті Vichy. Для цього необхідно зробити селфі та завантажити фото у додаток – штучний інтелект точно визначить проблеми та переваги шкірного покриву. Але на основі отриманої інформації буде набагато простіше вибрати відповідний засіб для повсякденного догляду.

Головне правило антивікової програми – догляд має бути регулярним, комплексним, відповідати особливостям шкіри. Наприклад, перші мімічні зморшки у більшості з’являються до 30 років. На цьому етапі ще можна обійтися без антиейдж засобів, але крем на основі гіалуронової кислоти має стати частиною повсякденного догляду.

Старіння шкіри значно прискорюється під впливом сонячних променів. Тому ще один важливий продукт догляду для будь-якого віку – денні креми з УФ-захистом. У холодний сезон не обійтися без кремів та сироваток з поживним та відновлюючим ефектом.

Вибираючи антивікові креми та сироватки, важливо звертати увагу на їхній склад. Для омолоджувального ефекту необхідні такі речовини:

  • пептиди;
  • колаген;
  • гіалуронова кислота;
  • вітамінний комплекс;
  • речовини-антиоксиданти.

Причому ці компоненти повинні бути у достатній для терапевтичного ефекту кількості та у формі, яка легко засвоюється клітинами шкіри. І дерматокосметика Vichy повністю відповідає цим вимогам.

Косметика Vichy проти старіння шкіри – чим хороша?

Є чимало аргументів, чому для догляду за шкірою варто вибрати косметичні засоби Vichy:

  • цей бренд є одним із світових лідерів з виробництва косметики з антиейдж ефектом;
  • компанія проводить дослідження, розробляє інноваційні формули, створює продукти, що впливають на шкірний покрив на клітинному рівні та дають тривалий ефект;
  • у кремах та сироватках бренду немає заборонених чи небезпечних компонентів;
  • в основі формул Vichy мінералізуюча термальна вода, вітамінні комплекси, біопептиди та інші компоненти, що сприяють омолодженню та уповільненню старіння.

Лінійка продукції Vichy з ефектом антиейдж – це широкий вибір кремів, сироваток, ампул для різних типів шкіри. Серед продуктів компанії легко підібрати засоби для комплексного щоденного догляду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x