У тому числі мер Херсона: у катівні на Херсонщині утримуються майже 70 мирних жителів

2 коментаря 16308 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росіяни створили аналог “ізоляції” в Донецьку – катівню в Херсоні у підвалах приймача-розподільника для дітей. Там утримуються 60-70 херсонців, серед них мер Херсону Колихаєв. Про це в ефірі Еспресо повідомив заступник голови Херсонської районної ради Станіслав Трошин.


За словами чиновника від місцевих є різна інформація про те, що відбувається в цій будівлі. Відомо, що там утримуються 60-70 херсонців.

“Всього з 24 лютого зникли більше 560 осіб, більше 60 в цьому розподільнику. Там багато людей. Там міський голова Херсону Ігор Колихаєв. Є прямі свідчення людей, які звідти виходили”, – наголосив Трошин.

Крім того, він додав, що там утримуються полонені окупантами українські активісти та колишні військові ЗСУ, учасники АТО/ООС. Люди з травмами та пораненнями утримуються у дуже поганих умовах.

“З людей постійно намагаються вибити якісь свідчення. Люди виходять з переламаними ребрами, руками, ногами. Це міні аналог “ізоляції” в Донецьку. В 21 столітті це важко уявити собі”, – зазначив він.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

О полит-заключённых, рассказать не хотите? Ну, тех…, аж с 2014 года и по сей день! О, политэмигрантах? Не?—— демократы хрЮновы!

Олег Сенцов
Олег Сенцов
1 год назад

О каких, например, рублядь? Маркова твоего дроченого сразу после Майдана выпустили.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x