“Схема” об’ємом в 7 морських контейнерів цигарок: черговий факт, за яким екс-главу ГУНП в Одеській області звинувачують у корупції

0 коментарів 31590 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Екс-главу ГУНП в Одеській области Дмитра Головина звинувачують у корупції за черговим фактом. У 2018 році було вилучено контрафактні цигарки як доказ, щоб потім продати, а гроші покласти в кишеню. В схемі приймали участь посадовці Нацполіції та приватні підприємці. Йдеться про партію обсягом у сім морських контейнерів, вартість яких перевищує 13 млн грн. Про це повідомляє пресслужба НАБУ.


«Керівники приватних компаній у змові з екскерівниками Нацполіції Одещини у 2018 році незаконно заволоділи великою партією контрафактної тютюнової продукції, яка мала статус речових доказів у кримінальному провадженні, що розслідували слідчі ГУ НП Одеської області. Після чого випустили її в незаконний обіг. Йдеться про партію обсягом у сім морських контейнерів, вартість яких, за результатами експертизи, перевищує 13 млн грн.

25 липня 2019 року зазначеним чотирьом особам повідомили про підозру. 16 жовтня 2020 року стороні захисту відкрито матеріали слідства для ознайомлення.

Стосовно колишнього начальника ГУ Нацполіції в Одеській області, його експершого заступника та двох керівників приватних компаній розслідування закінчено з обвинувальним актом», — зазначили в НАБУ.

А 12 серпня 2021 року НАБУ та САП скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника ГУ Нацполіції в Одеській області (з вересня 2016 по квітень 2019 рр.), його експершого заступника та двох керівників приватних компаній.

ЗМІ зазначають, що фігурантом справи є колишній начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x