Путін збільшить свою армію вбивць до 2,04 мільйона осіб

2 коментаря 22059 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Президент рф володимир путін підписав указ про збільшення армії на 137 тисяч осіб – до 2,04 мільйона людей.


Відповідний документ був підписаний сьогодні, 25 серпня, і набирає чинності з 1 січня 2023 року.

Голова держави-терориста також розпорядився виділити на це гроші з федерального бюджету.

Зазначимо, згідно з указом від 17 листопада 2017 року, російські війська налічували 1 902 758 солдатів та офіцерів, у тому числі 1 013 628 військовослужбовців. З початком наступного року, згідно з новим указом, чисельність збройних сил росії тепер має зрости до 2 млн 39 тисяч осіб. Окрім військових, це і цивільний персонал.

Нагадаємо, що в росії існує загальна військова повинність для чоловіків 18-27 років із терміном служби в 1 рік. Проте нині, за даними розвідок як України, так і західних країн, в рф триває прихована мобілізація на війну проти України, і є багато доказів того, що вона йде не за планом. На війну вербують усіх підряд, навіть в’язнів.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ПРИЗРАК ПРИГOЖИНА
ПРИЗРАК ПРИГOЖИНА
1 год назад

синдбадо-рублядь, это что же – ты сегодня совсем ваще тут не покакамши?! Плохо, оч плохо… 🙁 Придется понизить тебе ставку 😉 А-а-а, или ты тоже вписалось в эти 2,04 млн. голов-ничтожеств? Похвально! Тем более и оклад тогда тебе ни к чему 🙂 даже за “отработанное” можно не давать… 😀 Сухпайки солнечного 2015-го есь жи ?

рубль
рубль
1 год назад

Так какаю-какаю уже, мой Сцудырь!!! Ну так че, г-н Пригожин, премия мне полагается? Ну как, на каком основании – по Библии, ну там ето: возвращение блудн… АЙ!!! Копытом…, зачем так… еще и рогом прямо в пах :((((((

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x