Понад 70% простих росіян підтримує війну в Україні – в ГУР розповіли, як і чому вони хочуть воювати до перемоги

4 коментаря 21870 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія готова вести війну на виснаження і це бажання не тільки президента РФ Володимира Путіна, але і більшості росіян. До того ж Кремль розраховує на енергетичну кризу в Європі взимку, щоб змусити Україну до миру. Про це в інтерв’ю РБК-Україна розповів представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький.


Крім того, Скібіцький додав, що у Путіна може бути розрахунок на те, щоби протягом зими створити енергетичну кризу і вкрай важку ситуацію для Європи. Таким чином, як прогнозують в Кремлі, Захід почне змушувати Україну домовлятися на умовах Росії і закінчувати війну.

“Йому потрібно знімати санкції, йому потрібно відновити зв’язки з Заходом. Але наша позиція дуже чітка – повна деокупація всіх українських територій, включаючи Крим. Іншого шляху немає. У нас уже був 2014-2015 рік, сьогодні маємо те, до чого призвели Мінські домовленості, – пояснив розвідник. – Я недаремно говорив про те, що створений плацдарм у Херсонській області. Там створений цей плацдарм для того, щоби через рік чи через два, три, п’ять років після будь-яких переговорів знову почати війну і загарбати всю територію України”.

Скібіцький наголосив, що домовлятися можна тільки про повний вихід російських військ, а ще краще – про денуклеаризацію і демілітаризацію режиму Путіна, щоби позбавити його цих двох складових.

“Адже це загроза не тільки для нас, а для всієї Європи. Польща, Балтійські країни та інші країни Східної Європи це добре розуміють”, – констатував представник ГУР.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

эка незадача то:)))))))))))))))) а, статистику, за здесь – только правдивую- не публикуют и хавают! Бояться!:)))))))

Мамулечка
Мамулечка
1 год назад

А какова правильная статистика в данном случае? 89%? 100%? 146%? Бояться… 😉

рубль
рубль
1 год назад

:)))))) и не только – россияне!:))) За – Победу!!!

рубль
рубль
1 год назад

Za zaлупу! Уряяяя!!!! :)))))))))))

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x