Погрожували розправою над рідними: СБУ та поліція затримали двох чоловіків, які намагалися вибити “борг” у жительки Арцизу

0 коментарів 34587 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі правоохоронці викрили двох чоловіків у вчиненні розбійного нападу на 33-річну жительку Арцизу. Зловмисники вигадали потерпілій борг і прийшли по нього до неї додому. Правоохоронці затримали їх «на гарячому». 


Як розповіли в областному управлінні поліції, двоє місцевих жителів віком 27-ми та 39-ти років повідомили жительки Арцизу, що вона винна їм гроші – нібито борг. Жінку залякували, погрожували розправою над рідними. Коли ж вона відмовилася платити, зловмисники прийшли до неї в орендоване в Одесі житло, почали душити і шукати цінності.

Правопорушників «на гарячому» затримали співробітники управління Служби безпеки України в Одеській області.

Слідчі відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 вилучили з місця події речові докази розбійного нападу і помістили правопорушників до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України.

Як додали у СБУ, затримані входили у організоване злочинне угруповання, учасники якої тероризували мешканців регіону. Банду очолював колишній посадовець правоохоронних органів.

Злодії викрадали людей, чинили насильство та під штучними приводами систематично «вибивали» з потерпілих гроші. У разі несплати – погрожували фізичною розправою. Також зловмисники здійснювали розбійні напади та інші тяжкі злочини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x