НАТО чи фейкові “біолабораторії” – не привід: Подоляк вказав на справжній інтерес росіян у війні проти України

2 коментаря 20061 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Розширення НАТО чи заяви про фейкові “біолабораторії” є лише пропагандою. Насправді агресія Росії полягає в її бажанні знищити сусідів та відновити Радянський Союз. Про це повідомляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.


“Будь-які розмови про розширення НАТО й провокування Росії на війну – це цинічне виправдовування звірств, воєнних злочинів та єдиного винуватця війни. НАТО чи фейкові “біолабораторії” – елементи пропаганди. Все, що цікавить Росію – знищення сусідів і реставрація “СРСР 2.0”, – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, як заявили в Пентагоні, попри повний провал у війні, президент РФ Володимир Путін не відмовився від плану захоплення більшої частини України.

У той же часу Британії запевнили, зараз для України не час починати переговори з Росією, оскільки влада країни-агресора хоче тільки напасти і забрати життя українців.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Однако!!! Вот и адресочек – биолаборатории сша, в городе Герои Одессе :- ул., Церковная!!! ( ну, возле автосалона Порше) Так шо ПАДЛАляк – обпизделся, как свинья, при лохани, с помоями! Чавкает громко, рогатый !

рубль
рубль
1 год назад

Я только оттуда сбежало!!! Кря! Кря! Курлыыы!!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x