У МВС розробили «Абетку з безпеки» для школярів

0 коментарів 22005 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


25 серпня, перший заступник міністра внутрішніх справ України в ефірі телемарафону #UAразом презентував безпековий посібник для школярів, який розробили в Департаменті комунікації МВС. 


Про це повідомляє прес-служба МВС.

Євгеній Єнін зауважив, що цьогоріч початок нового навчального року вимагає від усіх дотичних органів влади, і Міністерства внутрішніх справ зокрема, безпрецедентних заходів для створення безпечного освітнього середовища.

«1 вересня ми так ще не зустрічали. Це виклик для країни, для всіх учасників освітнього процесу, а також для підрозділів системи МВС, які беруть безпосередню участь в організації безпечного освітнього середовища в час війни», — зазначив перший заступник очільника МВС.

Поміж інших заходів, Міністерство внутрішніх справ зробило додатковий крок для безпеки наших маленьких громадян: Департаментом комунікації МВС розроблено «Абетку з безпеки» для школярів середньої школи.

«У цьому посібнику зібрані поради від А до Я, які допоможуть дітям, батькам, викладачам зберегти здоров’я й життя. Тут є відповіді на найактуальніші запитання воєнного сьогодення, насамперед, для дітей: що робити під час «Повітряної тривоги», роз’яснення щодо небезпеки мін, бомб, гранат та снарядів. Рекомендації, як діяти під час найрізноманітніших надзвичайних ситуацій: хімічної атаки, радіоактивного забруднення тощо. Включно з Правилами дорожнього руху, а також актуальними темами булінгу та безпеки в інтернеті», — розповів Євгеній Єнін.

Посібник «Абетка з безпеки» для школярів середньої школи доступний онлайн на сайті МВС за посиланням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x