Комітет Ради підтримав продовження воєнного стану та мобілізації ще на 90 діб

1 коментар 36531 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Профільний комітет Верховної Ради підтримав законопроекти про продовження воєнного стану та загальної мобілізації на 90 днів. Тепер своє слово повинні сказати народні депутати. Про це повідомив нардеп фракції Голос Ярослав Железняк у Telegram.


«Комітет ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки підтримав загалом законопроекти(#7664) про продовження дії воєнного стану та (#7665) загальної мобілізації на 90 діб», – пише він.

Згідно з пояснювальними записками до законопроектів, термін дії воєнного стану та мобілізації пропонують продовжити з 23 серпня.

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 12 серпня, вніс до Верховної Ради законопроекти щодо продовження мобілізації та воєнного стану.

Воєнний стан та загальна мобілізація, яку в Україні оголосили після початку повномасштабного вторгнення Росії, діє до 23 серпня.

Раніше Железняк писав, що Рада найближчим часом продовжить дію воєнного стану вчетверте.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
ახმად კადიროვი
ახმად კადიროვი
1 год назад

ТРАДИЦИОННОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ-НАПОМИНАНИЕ!!! Синдбад ; оно же Клик ; оно же гoндон марки рубль (в блиzком кругу также рублядь и рублевый петушок ) ; оно же изредка даже Федip ; оно же просто штатный бот-ватник, кaкающий в последнее время анонимно ( ибо зaтрaвили ) или подписываясь фразой “Неважно” вместо ника – уже целый МЕСЯЦ как официальный ПETУШАРА !!!
Подробнее – в комментах к новости (внизу, ибо и там оно наcрало):
https://bessarabiainform.com/2022/07/odesskuyu-oblast-atakovali-4-raketami-odna-popala-v-obekt-infrastruktury/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x