ГУР попереджає про повторення трагедії в Оленівці – росіяни планують самосуд над бійцями “Азову” на День Незалежності України

0 коментарів 14580 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські окупанти можуть завдавати ракетний удар по приміщенню Маріупольської камерної філармонії, де планують влаштувати самосуд над бійцями “Азову” на День незалежності. Про це повідомляє Головне управління розвідки.


“За одним із можливих сценаріїв рашистів, вони можуть завдати по приміщенню точкового ракетного удару”, – розповіли розвідники.

За даними ГУР, щоб додати вигляд “легітимності” цій акції, окупанти готують спеціально навчених “свідків” та завозять представників рашистських “ЗМІ”.

“В разі реалізації такого сценарію, рашисти спробують традиційно перекласти провину за скоєний злочин на Україну”, – попереджають в спецслужбі.

Що відомо про теракт у Оленівці

29 липня окупанти вбили близько 40 і поранили близько 130 українських полонених, щоб приховати знущання з них. У Росії ж заявили, що нібито ЗСУ з HIMARS завдали удару по колонії в окупованій Оленівці, де утримувалися полонені українські військові, у тому числі зі складу полку “Азов”. У Генштабі ЗСУ заявили, що Росія навмисне завдала удару по колонії в населеному пункті Оленівка Донецької області, де на той момент утримувалися українські полонені, що призвело до численних жертв. Пізніше стало відомо, що російські окупанти заздалегідь планували обстріл колонії в Оленівці Донецької області. Факт масового вбивства українців у колонії, який було сплановано, підтвердило перехоплення розмови окупантів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x