Серед звільнених з російського полону українських героїв був 33-річний одеський лікар-нейрохірург

2 коментаря 26136 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


33-річний лікар-нейрохирург Дмитро Кубряка з Одеси був серед більш двох сотен звільнених 22 вересня з російського полону українців. Одесит відомив у рідному місті не тільни як професійний лікар, а також як футбольний арбітр. У російській полон він потрапив у квітні в Маріуполі та перебував у той самій Оленівці.Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.


За його словами, наприкінці березня Дмитро працював у шпиталі Дніпра, де оперував поранених військових. Пізніше він з групою медиків поїхав у Маріуполь, де й потрапив у полон. Також за даними Андрія Павелка, Дмитро у полоні перебував у колонії в Оленівці.

Ввечорі 21 вересня його було звільнено з полону в рамках обміну разом з іншими захисниками Маріуполя з «Азовсталі».

“Під час розмови з Дмитром висловив захоплення його героїзмом і витримкою. А ще пообіцяв йому, що він обов’язково отримає призначення на матчі і зможе продовжити в Україні кар’єру арбітра на найвищому рівні. Адже Герой, який врятував багато життів наших воїнів і сам витримав стільки випробувань, є символом нескореності! Вірю, що з часом Дмитро працюватиме і на міжнародних матчах”, – заявив керівник УАФ Андрій Павелко.

Серед звільнених з російського полону українських героїв був 33-річний одеський лікар-нейрохірург

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

следовало заМОЧИТЬ – всех этих мразей рогатых, ну тех , которых в Еленовской колонии, хохлы – не добили, своими обстрелами, нАТОвскими калибрами! Ну, ничего….., всему своё время:)))). Да, рогатые?:))))!!!

рубль
рубль
1 год назад

Да-да, который раз говорю че натовскими калибрами! Сам проверял своим очком – оно не обманет! Как только вылетит из подлого бендеровского хаймерса – сразу ловлю, нахлобучиваюсь, потом отпускаю – вот и получается :)))))) Ценныя сведения….

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x