Є робота для моряків: УДП набирає працівників плавскладу

0 коментарів 76032 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українське Дунайське пароплавство продовжує набирати працівників плавскладу.


Про нові вакансії сьогодні розповів виконуючий обов’язки гендиректора ПрАТ УДП Дмитро Москаленко.

Керівник зазначив, що відділ кадрів УДП регулярно отримує дзвінки та повідомлення від моряків із питаннями про вакансії. Великий відгук отримало оголошення про набір працівників плавскладу. Усіх, хто приходив до відділу кадрів, поставили на облік до кадрового резерву, частину претендентів уже працевлаштували.

На сьогоднішній день компанія продовжує набір судноводіїв з досвідом роботи на Дунаї із категорією «С», а саме потрібні:

  • капітан: документи та кваліфікаційні вимоги: диплом навчального закладу за кваліфікацією судноводія; посвідчення особи моряка; робочий диплом: посвідчення судноводія торговельного судна, яке допущено до плавання на європейських внутрішніх водних шляхах (ЄВВШ), категорії “С”; свідоцтво використання радіолокатора для плавання на внутрішніх водних шляхах, в тому числі в умовах обмеженої видимості; свідоцтво використання суднової радіотелефонної станції для плавання на внутрішніх водних шляхах; свідоцтво ознайомлення, початкова підготовка та інструктаж з питань безпеки для всіх моряків (НБЖС); медкомісія. Стаж роботи – плавальний ценз роботи на р. Дунай: 3 роки на посаді старшого помічника капітана на суднах річкового.
  • старший помічник капітана: документи та кваліфікаційні вимоги: диплом навчального закладу за кваліфікацією судноводія; посвідчення особи моряка; робочий диплом: посвідчення судноводія торговельного судна, яке допущено до плавання на європейських внутрішніх водних шляхах (ЄВВШ), категорії “С”; посвідчення на використання радіолокатора; свідоцтво оператора — радіотелефоніста; свідоцтво ознайомлення, початкова підготовка та інструктаж з питань безпеки для всіх моряків (НБЖС); медкомісія. Стаж роботи – плавальний ценз роботи на р. Дунай: 3 роки на посаді другого помічника капітана на суднах річкового транспортного флоту.
  • другий помічник капітана: документи та кваліфікаційні вимоги: диплом навчального закладу за кваліфікацією судноводія; посвідчення особи моряка; робочий диплом: посвідчення судноводія торговельного судна, яке допущено до плавання на європейських внутрішніх водних шляхах (ЄВВШ), категорії “С”; Посвідчення на використання радіолокатора; свідоцтво оператора — радіотелефоніста; свідоцтво ознайомлення, початкова підготовка та інструктаж з питань безпеки для всіх моряків (НБЖС); свідоцтво фахівця для роботи на суднах в ізольованих дихальних апаратах із стиснутим повітрям (чинне за термінами); медкомісія. Стаж роботи – плавальний ценз роботи на р. Дунай: не менше 2-х років на посаді 3-го помічника капітана (посвідчення судноводія торговельного судна категорії “А”) або не менше 1,5 року після закінчення навчального закладу, на суднах річкового транспортного флоту.
  • боцмани-старші мотористи: документи та кваліфікаційні вимоги: свідоцтво боцмана; посвідчення особи моряка; свідоцтво моториста 1 класу; свідоцтво з безпечного користування автономними дихальними апаратами стиснутого повітря (АСП) та захисним одягом і спорядженням; свідоцтво ознайомлення, початкова підготовка та інструктаж з питань безпеки для всіх моряків (НБЖС); досвід роботи матросом 1 класу щонайменше 2 роки; вміти працювати та обслуговувати буксирні суднові лебідки; медкомісія.
З питань працевлаштування звертатись за контактами: тел. (04841) 67-245, (04841) 67-138 з 08:00 до 17:00 у робочі дні; електронна пошта chtkm2@udp.one, orp_river@udp.izmail.uptel.net.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x