“ЗСУ наближають момент звільнення Херсонщини”, – ОВА

2 коментаря 27864 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Військові Збройних сил України наближають звільнення Херсонщини від російських окупантів. Про це під час онлайн-брифінгу заявив тимчасовий виконувач обов’язків голови Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій, передає “Бессарабія INFORM”


“Наші Збройні сили на виконання наказу президента України Володимира Зеленського продовжують тиснути на ворога і крок за кроком наближають звільнення територій Херсонщини від російського окупанта. Дійсно, дуже влучно і ефективно працюють по складам боєприпасів, по скупченням живої сили і дуже ефективно в останній час по логістиці ворога”, – сказав Бутрій.

Він нагадав про українські удари, нанесені по Антонівському мосту в окупованому Херсоні, по Дар’ївському і по Каховському мостам.

“Це значно послабило їхні логістичні рухи (російських окупантів – ред.). Тобто, рух по цим мостам важкої техніки на сьогодні, скажімо, дуже ускладнений. У них є там спробу ремонту цих мостів. Є повідомлення про те, що вони планують наведення якихось понтонних переправ, але повірте, наші вояки як працюють ефективно, так і будуть. Я думаю, що це їм (окупантам) не допоможе. І це сигнал того, що (окупантам) пора тікати з нашої території України і Херсонщини“, – наголосив Бутрій.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Врети!! Опять! Журналисты никудышные! Все у нас идет по планам!!!

KinozapasOwefs
KinozapasOwefs
1 год назад

турецкие сериалы

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x