Вже відомо, хто стане новим генпрокурором України. СБУ наразі залишиться без постійного голови

2 коментаря 31833 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього тижня Верховна рада призначить нового генерального прокурора України. Ним стане голова комітету з питань правової політики Андрій Костін. СБУ наразі залишиться без постійного голови. Про це РБК-Україна повідомили кілька інформованих джерел.


Народний депутат Верховної ради IX скликання від партії “Слуга народу”.

У 1995 році він закінчив Юридичний інститут Одеського державного університету з відзнакою. Того ж року Костін отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та став членом Одеської обласної колегії адвокатів.

З 14 січня 2020 року – голова комітету ВР з питань правової політики.

Водночас, Служба безпеки України наразі залишиться без постійного голови. СБУ у статусі виконуючого обов’язки керуватиме Василь Малюк. Раніше джерела видання пояснювали, що йому дали випробувальний термін.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Шо, опять свой?!

Дима
Дима
1 год назад

Кажуть, що як голова Комітету з правової політики Андрій Костін відповідальний у парламенті за судову реформу. Проте саме в період керівництва комітетом Костіним належна судова реформа блокувалася, а необхідні законодавчі зміни та пропозиції спотворювалися. Зокрема, зупинився процес перезапуску ВККС, через що Україні бракує вже близько 2000 суддів. Замість перезапуску ВРП почалося її посилення. А суддів Конституційного Суду парламент продовжує призначати без впровадження прозорого конкурсу. Та то мабуть брешуть.. Ахахахахх!!

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x