УДП переходить на якісну нову систему контролю за витратами палива

0 коментарів 30699 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


УДП переходить на якісну нову систему контролю за витратами палива – перші шість буксирів компанії обладнані системою моніторингу даних.


 Про це повідомив т.в.о. генерального директора ПрАТ «УДП» Дмитро Москаленко.

“Ми розробили спеціальний додаток, який дозволяє в режимі реального часу відслідковувати місцезнаходження судна та отримувати набір даних (швидкість, витрати палива двигуна, тощо). Якщо інтернет-зв’язок відсутній, система накопичує та зберігає отримані дані для подальшого аналізу”, – розповів керівник.

Дмитро Москаленко також пояснив, як аналізується рейс:

“Всі маршрути поділені на ділянки, система обчислює швидкість проходження та витрату палива по кожному з них. Так формується звіт по кожному рейсу”.

Як стало відомо, система вже встановлена на перших шістьох буксирах типу «Рига/Иваново» («Хабаровск», «София», «Константин Борисов», «Русе», «Рыбинск», «Краснодон»). Розпочався збір та аналіз даних по кожному з типових рейсів, які виконують судна. На даний час ще триває налаштування системи, напрацювання практики, збирання фактичних даних та їх порівняння з чинною системою відстеження руху флоту.

Метою нововведень є:

  • створення системи онлайн-диспетчеризації флоту з можливістю приймати управлінські рішення у випадку відхилення судна від рейсового завдання;
  • оцифрування бізнес-процесу, обрахування оптимального співвідношення витрат/прибутку по кожному з маршрутів і, відповідно, формування рейсових завдань;
  • уніфікування роботи флоту, приведення однотипних суден до однакових еталонних показників роботи та витрат палива;
  • запровадження автоматичної оцінки фаховості та ефективності дій екіпажів, від якої буде залежати розмір премій.

Протягом серпня УДП планує встановити систему на 18 суден типу «Рига/Иваново». На наступному етапі під програму підпадуть самохідні баржі та портові буксири.

УДП переходить на якісну нову систему контролю за витратами палива

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x