Росія готується до анексії тимчасово захоплених українських територій – розвідка

1 коментар 21060 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


росії не вдалося досягти своєї головної стратегічної мети — окупувати Україну, і тепер російська влада готується до «приєднання» тимчасово захоплених українських територій, зокрема шляхом проведення так званих референдумів.


Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі єдиного національного телемарафону.

“Стратегічна мета росії стосовно повної окупації нашої території не досягнута. По друге, ми чітко бачимо і маємо інформацію про те, що і в законодавчому органі рф, і в уряді, і в інших структурах зараз активно опрацьовуються всі питання, які пов’язані з можливою інтеграцією тимчасово окупованих територій до російської федерації – в політичному плані, економічному і територіальному. Як це буде відбуватися, ми подивимося ближче до осені. 11 вересня – це єдиний день голосування”, – зазначив Скібіцький.

За його словами, вже ті заходи, які Росія проводить в Донецькій, Херсонській, Луганській областях, свідчать про планомірну підготовку до так званих референдумів.

Крім того, як додав представник ГУР МО України, зараз в росії готуються законодавчі ініціативи, які мають спростити процедуру отримання громадянства щодо інтеграції чи приєднання території до РФ тощо.

Стосовно загальної мобілізації в рф, Вадим Скібіцький відзначив, що вона може бути оголошена тоді, коли буде оголошена війна.

“путін не визнає те, що він не досяг своєї основної мети щодо окупації в короткі терміни, він продовжує так звану “спеціальну воєнну операцію” і не хоче визнати, що це повномасштабна війна. І не тільки на території Луганської та Донецької областей, як він говорив, а це повномасштабна війна проти української держави, проти українського народу”, – підсумував представник воєнної розвідки України.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Не поможет.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x