Медичні товари в Медтехніка Ортомедіка: асортимент та переваги

0 коментарів 10908 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Здоров’я важливо берегти з молоду, проте навіть у молодих людей трапляються різні захворювання, які потребують уваги фахівців. Добре самопочуття є основою високої робочої продуктивності, позитивного настрою та повноцінного життя. Якщо ви з тих людей, хто турбується про здоров’я, тоді вам, напевно, потрібна якісна медтехніка, яка допоможе не тільки контролювати, а й підтримувати свій щоденний стан. Ортопедичні салони Медтехніка Ортомедіка працюють для вас і готові надати вам якісні медтовари, а також ортопедичні вироби від кращих виробників ринку за доступними цінами. Ми допоможемо вам у профілактиці, лікуванні та реабілітації.


Медичні товари в Медтехніка Ортомедіка

Що ми можемо запропонувати нашим покупцям? Насамперед великий вибір, якісне обслуговування, лояльні ціни, а також довговічні та надійні медичні пристрої. Йдеться про такі групи товарів:

  1. Тонометри. У магазинах продаються механічні, автоматичні тонометри та напівавтомати. Якщо вам потрібно купити тонометр – приходьте до будь-якого нашого магазину. У салонах вам з радістю нададуть консультацію та допоможуть у виборі потрібної техніки. Тонометр – це важливий пристрій, який обов’язково має бути у вашій домашній аптечці, в офісі або на підприємстві, оскільки ніколи не знаєш, коли погіршиться самопочуття. Це також особливо важливо для людей, які мають проблеми із функціонуванням серцево-судинної системи.
  2. Інгалятори. Коли загострюються сезонні захворювання (грип, застуда, нежить) – під рукою важливо мати інгалятор чи небулайзер. Обидва ці пристрої дозволяють проводити профілактику та лікування дихальних шляхів як у дітей, так і у дорослих.
  3. Слухові апарати. Для людей, які мають проблеми зі слухом, ми пропонуємо великий вибір слухових апаратів. Ми допоможемо вам правильно вибрати прилад та налаштуємо його під вас індивідуально.
  4. Глюкометри. Діабетики та пацієнти з переддіабетом потребують регулярного контролю цукру. Це дозволяє попередити небезпечний для життя стан. У нас є глюкометри від різних виробників ринку за різною вартістю. У нашому салоні ви знайдете собі функціональний варіант за оптимальною ціною.
  5. Пульсоксіметри. Прилади, що визначають концентрацію кисню в крові, є дуже важливими, особливо в ситуаціях, коли виникає необхідність оцінити стан дихальної системи.

Також у салонах ви знайдете медтехніку для домашнього забезпечення (іонізатори повітря, очисні пристрої, лампи для знезараження та дезінфекції, кварцувальники), спеціальне обладнання для оснащення лікарень та поліклінік.

Ортопедична продукція

Крім медтехніки, в Медтехніка Ортомедіка ви зможете купити ортопедичні товари. Це спеціальні вироби, які надають профілактику та допомагають у лікуванні хвороб суглобів та хребта. Найбільш поширеними захворюваннями, з якими до нас звертаються клієнти, є:

  • плоскостопість;
  • сколіоз;
  • артроз та артрит;
  • вальгусна деформація;
  • клишоногість;
  • міжхребцева грижа;
  • пупкова грижа;
  • післяопераційний стан.

Ми допоможемо вам підібрати ортопедичний бандаж чи коректор постави, вибрати ортопедичні устілки чи лікувальне взуття, допоможемо у підборі слухового апарату чи при виборі тонометра.

Переваги Медтехніка Ортомедіка

Основною метою нашої компанії є забезпечення людей якісними медичними товарами та підвищення якості життя наших клієнтів. Здоров’я є обов’язковим компонентом щастя, тому ми турбуємося про те, щоб товари, які ми надаємо, несли користь. Проте все залежить не лише від нас. Якщо ви відчули себе погано — обов’язково зверніться до лікаря. Чим раніше ви почнете лікування, тим ефективнішим воно буде.

Також ми турбуємося і про те, щоб ціни на медтехніку та інші товари були доступними для всіх. Асортимент наших салонів дозволяє кожному нашому клієнту вибрати для себе найкращий варіант доступного бюджету. Співпраця з найкращими європейськими виробниками дозволяє нам надавати українцям якісну медтехніку, виготовлену відповідно до суворих європейських стандартів.

Також ви можете скористатися сайтом нашого інтернет-магазину ortomedica.ua та замовити медтехніку онлайн. Це також стосується ортопедичної продукції та будь-яких інших товарів, доступних до замовлення. Ми оформимо вашу покупку і якнайшвидше доставимо її вам.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x