Корбан прокоментував вилучення паспорта та звернувся до Зеленського

0 коментарів 37152 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Бізнесмен та голова “штабу територіальної оборони Дніпропетровської області” Геннадій Корбан звернувся до президента України через ситуацію із вилученням його українського паспорта. Він написав пост у Facebook з метою “уточнити інформацію”.


“На даний момент я перебуваю на в’їзді в Україну пункт переходу кордону Смільниця. Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт. Додому в Україну мене не пускають. У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, в місто і країну, яку я люблю і захищаю з 2014 року і керую Штабом Територіальної оборони з 24 лютого 2022 р. Хочу звернутися до Президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашої спільної домівки?”, – пише Корбан.

Він також опублікував акт щодо вилучення документа.

Відмітимо, що видання НВ пише, з посиланням на джерела, що «указ» про позбавлення громадянства з’явився саме через Корбана та називає його «головний у списку».

Нагадаємо, сьогодні прі вїзді до України у Корбана забрали паспорт. Раніше з’явилася інформація, що Володимир Зеленський нібито таємним Указом позбавив українського громадянства Корбана, Коломойського, Вадима Рабіновича та ще низку осіб.

Корбан прокоментував вилучення паспорта та звернувся до Зеленського

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x