Інформація про нібито позбавлення Коломойського та ще низки осіб громадянства може підтвердитися: у Геннадія Корбана на кордоні вилучили український паспорт

0 коментарів 70713 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У голови штабу оборони Дніпра Геннадія Корбана, який зараз перебуває на прикордонному переході між Польщею та Україною, прикордонники вилучили український паспорт, мотивуючи свої дії тим, що його позбавили громадянства. Раніше Корбан фігурував у одному списку з олігархом Ігорем Коломойським та іншими особами, яких Володимир Зеленський нібито позбавив українського громадянства таємним Указом.


Йдеться про Указ президента України Володимира Зеленського, який офіційно ніхто не підтверджував, про позбавлення громадянства Корбана, Коломойського, Вадима Рабіновича та ще низку осіб.

Вчора Сергій Власенко, депутат ВРУ від партії “Батьківщина”, оприлюднив документ – Указ Володимира Зеленського про позбавлення громадянства Коломойського та ще низки осіб. Втім його достовірність не була ніким офіційно підтверджена.

Указ №502/2022 Президента України, згідно з наданою фотографією, було видано 18 липня 2022 року. У тексті зазначається, що позбавляють громадянства 10 осіб. Серед них – Ігор Коломойський, олігарх та політик, Ігор Васильковський, чинний нардеп від партії “Слуга народу”, Вадим Рабінович, нардеп від ОПЗЖ, Геннадій Корбан, підприємець та політик з Дніпропетровщини та ще декілька осіб, перважна бильшисть яких є мешканцями Одеської області.

Сьогодні інтернет відання «Старана» опубліковало відео вилучення українського паспорта у Геннадія Корбана на кордоні співробітниками прикордонної служби. Вони мотивують це тим, що його громадянство зупинено. На територію України Корбана не пускають.

Таким чином інформація щодо призупинення громадянства Корбана, Коломойського та інших осіб в найближчий час може підтвердитися.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x