Кілька РСЗВ MARS-II та інше важке озброєння для України передала Німеччина

1 коментар 31266 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт у вівторок заявила, що Берлін передав Україні три обіцяні реактивні системи залпового вогню MARS-II. Про це повідомляє DPA.


Також Німеччина, за словами Ламбрехт, передала Україні три самохідні артилерійські установки, системи протиповітряної оборони IRIS-T (за даними ЗМІ, Україна вирішила придбати 11 таких систем) і три броньовані ремонтно-евакуаційні машини.

Міністр не уточнила, про які саме гаубиці йдеться, а також коли саме Україна отримала озброєння.

Учора стало відомо, що Німеччина почала поставку зенітних самохідних артилерійських установок Gepard в Україну.

Нагадаємо, про те, що Україна отримає три реактивні системи залпового вогню від Німеччини, стало відомо в червні після третьої зустріч Контактної групи з питань оборони України (формат “Рамштайн”).

В останні тижні Берлін не раз критикували через повільне постачання зброї Україні, зокрема через так звану схему кругового обміну. Німецькі урядовці самі визнавали проблеми з постачанням.

Уряд Німеччини раніше опублікував перелік зброї, що готується до передачі Україні – у ньому, зокрема, є 30 самохідних артилерійських установок Gepard, комплекси протиповітряної оборони IRIS-T SLM і бронетранспортери М113.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Не поможет вам ето, yкропы ! Наши мyдоглазые танкисты все ровно круче !

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x