Голова ГУР про спробу РФ захопити Одесу: “Дурень думкою багатіє. Плани у них такі є, але і в нас є плани”

0 коментарів 26892 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов не виключив ймовірних спроб наступу російських окупантів на Одесу в майбутньому, проте запевнив, що Україна реагуватиме на це військовим шляхом. Про це пише Інтерфакс-Україна.


“Дурень думкою багатіє. Плани у них такі є, але і в нас є плани. Що буде – покаже лише час. Як я говорив раніше, і повторюся зараз, всі наші питання вирішимо лише ми самі виключно військовим шляхом. Шляхом сили” , – сказав Буданов в ефірі національного телемарафону, відповідаючи на запитання ведучих про можливість великого наступу росіян на півдні України у бік Одеси.

За його словами, українська влада має на меті відновити контроль над усією територією країни.

“Відновлюватимемо нашу територіальну цілісність станом на 1991 рік. Нічого іншого не буде. А РФ намагатиметься чинити свої дії, оскільки вони – країна-агресор, країна-окупант. Це для них природно, але у них нічого не вийде”, – наголосив Буданов.

При цьому, відповідаючи на запитання про те, чи змінилися військові цілі окупантів в Україні, як про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, Буданов відповів: “Мета збройної агресії РФ проти України абсолютно не змінилася і не зміниться. Вона переслідує єдину мету – знищення української державності. І РФ робитиме все для того, щоб Україна зникла як геополітична реальність. Це їхня основна мета. І дуже завуальовано, але саме про це і говорив Лавров”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x