Дипломатія “вищого рівня”: посольство РФ у Британії заявило, що полонені “азовці” заслуговують на страту через повішення

2 коментаря 28944 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Посольство РФ у Великій Британії заявило, що українські військовослужбовці з полку Азов “заслуговують на принизливу смерть”. Повідомлення із закликом опубліковано у Twitter російського посольства.


“Бойовики Азова заслуговують на страту, але не страту шляхом розстрілу, а через повішення, тому що вони несправжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть”, – йдеться в повідомленні російського посольства.

Twitter помітив пост таким, що розпалює ненависть та порушує правило соцмережі.

Дипломатія "вищого рівня": посольство РФ у Британії заявило, що полонені "азовці" заслуговують на страту через повішення

В самому посольстві заявили, що це цитата з інтерв’ю нібито «подружжя з Маріуполя», в якому вони розповіли, що їх «обстрілювали українські бійці з Азовсталі».

На пост відреагував голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

«росія – це країна-терорист. У 21 столітті розповідати на дипломатичному рівні про те, що люди заслуговують на страту через повішення просто так — можуть лише дикуни та терористи. рф – держава-спонсор тероризму. Які ще потрібні докази? – Написав він.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Анонимно
Анонимно
1 год назад

А что такое казнь “из за повешения”? Сами придумали? Грамотно писать не пробовали? Д.б.

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Ооо, сидботша уже научилась кавычки ставить и теперь других поучает грамотности! Где же твоя благодарность, сучечка?

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x