Армія РФ фактично перебуває у блокаді на правому березі Херсонщини: може повторитися ситуація, як на Зміїному

0 коментарів 35451 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Російські війська фактично перебувають у блокаді на правому березі тимчасово окупованої Херсонщини. Вони вже зараз не можуть передислоковувати та перекидати техніку та особовий склад,


За прогнозами військово-політичного оглядача групи “Інформаційний спротив” Олександра Коваленко, якщо російське командування не віддасть своїм підрозділам наказ відступати, повториться така ж історія, як була на острові Зміїний. Таку думку військовий експерт висловив 24 каналу.

“Якщо росіяни продовжать сидіти в обороні на цій території, то вони опиняться фактично у стані блокади, адже чималу кількість просто знищать, або візьмуть у полон. Якщо ворог не буде виводити свої війська, а тільки передислоковувати на утримання Херсонщини – це просто неминуче станеться”, – вважає експерт.

Олександр Коваленко дивується, чи дійсно вороже командування не розуміє, що їх війська на правому березі Херсонщини вже, фактично, перебувають у блокаді і це буде така ж історія, як на Зміїному.

“Або вони це розуміють і просто намагаються продемонструвати свою присутність та “контроль” у цьому регіоні і розраховують на те, що “щось зміниться”, – додає військово-політичний оглядач.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x