Енергетики відновлюють роботу зі зняття показів електролічильників

0 коментарів 24516 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фахівці ДТЕК Одеські електромережі відновлюють роботу щодо фіксації показів електролічильників у мешканців. Контрольні дані лічильника допомагають у коректному нарахуванні спожитої електроенергії, щоб клієнти отримували точні рахунки від постачальників. Роботи розпочнуться з 18 квітня. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії, передаеє “БессарабіяINFORM”. 


Війна в Україні змусила багатьох мешканців Одеси та області покинути свої будинки та вони не можуть передати фактичні покази лічильників. Через це компанія проводить розрахунок середніх показників згідно із щомісячним споживанням. З 18 квітня фахівці ДТЕК Одеські електромережі відновлюють зняття контрольних показів у клієнтів. Це дозволить перевірити точність роботи приладів обліку та звірити показники для коректного нарахування спожитої енергії.

Безпосередньо в будинки та квартири контролери не заходитимуть. Роботи виконуватимуться виключно з лічильниками, розташованими у міжповерхових щитових, щитових на сходових клітках та опорах ліній електропередач (для приватного сектора). Без дзвінків у квартири та будинки. У разі неможливості зняття показників, компанія просить жителів міста та області сприяти співробітникам ДТЕК Одеські електромережі та надавати їм доступ до лічильників.

Як зрозуміти, що це працівник компанії?

Фахівці ДТЕК Одеські електромережі здійснюють зняття контрольних показів лічильника виключно за наявності посвідчення працівника компанії. На першу вимогу він має пред’явити його клієнту;
Техніки будуть одягнені у спецодяг із нанесеними логотипами ДТЕК;
Фахівці оглядають лише лічильник, не пропонують жодних інших послуг та не приймають плату від клієнтів;
Під час робіт працівник може заносити дані у смартфон або паперовий носій;
З початку війни ремонтні бригади ДТЕК Одеські електромережі переведені в аварійно-відновлювальний режим роботи та готові оперативно повертати світло під час відключень. У разі пошкоджень через бойові дії працівники мають спеціальні інструкції щодо роботи в кризових ситуаціях та забезпечені всім необхідним для відновлення роботи обладнання.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: офіційні сторінки ДТЕК Одеські електромережі у фейсбуці та інстаграмі, чат-боти Viber та Telegram, особистий кабінет на сайті ДТЕК Одеські електромережі. Також інформацію можна дізнатися через Viber-спільноту «ДТЕК info ОЕМ» та IVR-меню колл-центру:

для стаціонарних телефонів +38(048) 705 90 90;
для мобільних телефонів +38 (068) 750 90 90, +38 (095) 750 90 90, +38 (073) 750 90 90, 0 800 409 090;
окрема лінія для юридичних клієнтів +38 (066) 750 90 90;
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x