До финала не хватило совсем немного: житель Болграда Алексей Козарев покорил четыре эфира проекта “Голос Болгарии”

1 коментар 39933 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Болграда Алексей  Козарев успешно прошел 3 этапа главного музыкального шоу Болгарии “Голос”, аналог которого существует и в Украине. Совсем немного не хватило для того, чтобы исполнитель прошел дальше – четвертый прямой эфир стал для таланта крайним. Впечатлениями об участии в проекте Алекс поделился на своей странице в Facebook, передает “Бессарабия INFORM”.


Что примечательно, украинец вел соцсети на момент участия исключительно родным, украинским, языком, а после дублировал свои слова болгарским. “БИ” делится оригинальной версией комментария болградца.

??Ну що, друзі! Сьогодні мені не вистачило стільця, аби попасти до фіналу, але повторю фразу Ліни Костенко, яку цитував на початку шоу: «…кожен фініш – це, по суті, старт…»❤️. Вдячний всім, хто дивиться і отримує емоції, підтримує добрим словом. Ви надихаєте і мотивуєте. Дякую ❤️❤️

Для мене участь в Голосі Болгарії – це суцільна музична пригода. Окрім того, що здобув безцінний досвід, я знайшов справжніх музичних товаришів з різних куточків світу, кожен з яких неповторний і самобутній діамант?. Кожному і кожній з них бажаю знайти свого вдячного слухача.
Для мене участь саме в цьому шоу- це ще й закритий гештальт: заспівати на своїй історичній прабатьківщині❤️?.
Вірю, що буду вертатися в це місце Сили і Натхнення?.
Хочу подякувати великій команді проєкту, які присвячують себе і віддаються справі на всі 100%, докладаючи титанічних зусиль аби глядач бачив «The Show must go on» на світовому рівні???.
І якщо казати про останнє, то в мене є своя фаворитка і було б правильно і логічно, якби саме ця унікальна автентична співачка стала наступним Голосом Болгарії?????.
На жаль, кордони зараз закриті і немає можливості потрапити на фінальний прямий етер, але всю свою підтримку надсилаю з України ????Тримаю кулачки ? або, як кажуть у Болгарії, «стискаю пальці»?.
Я ж наразі з цим йду далі: співати, робити пісні, одну з яких почуєте вже за декілька днів❤️??
Ідей в голові вистачає і деякі з них вже втілюються сьогодні,за що я вдячний Господу. Вдячний своїм батькам і сім’ї за те, що там Люблять просто?.
Здоров’я і натхнення❤️?.
Обіймаю всіх Музикою???
Далі буде… ?“, – написал участник. 
Алексею 28 лет. На сайте конкурса пишут, что он – бессарабский болгарин, проживающий в Украине. В Болгарии он чувствует себя, как дома. В настоящее время он находится на перепутье своей жизни и считает, что для него музыка и любовь – превыше всего.
Выступление Алекса Козарева на отборе:

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
www.xmc.pl
www.xmc.pl
1 год назад

I think youve created some really interesting points. Not too many people would in fact think about this the way you just did. Im genuinely impressed that theres so significantly about this topic thats been uncovered and you did it so well, with so much class. Very good 1 you, man! Genuinely great things right here.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x