Депутати Чернівців підтримали містян в боротьбі за сімейні цінності (блог)

0 коментарів 40851 переглядів

Прийняте важливе рішення

В Чернівцях депутатами міської ради на сесії 30 серпня 2018 року було прийняте важливе рішення щодо

Депутати Чернівців підтримали містян в боротьбі за сімейні цінності (блог)
Автор: военный капеллан и общественный деятель Игорь Плохой

захисту традиційних сімейних цінностей! http://chernivtsy.eu/portal/4/miska-rada-zaproponuvala-lgbt-spilnotam-utrymatys-vid-provedennya-publichnyh-zahodiv-120531.html Це ще одна важлива перемога на шляху захисту дітей та суспільства від атак з боку адептів ліворадикальної ідеології (зокрема ЛГБТ-спільнот) та пропаганди гомосексуалізму! Не байдужі громадяни, які стоять на захисту інституту сім’ї, підписалися під відповідною петицією, яка набрала необхідну кількість підписів для розгляду її на сесії, що й відбулося нещодавно в Чернівецькій міській раді. Депутати підтримали петицію щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності в м.Чернівцях!

Суть рішення

Рішення «Про розгляд електронної петиції №200 Гунька М. І. щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності в м.Чернівцях», включає 2 важливих пункти:

  1. Підтримати звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо захисту інституції сім’ї в Україні, схвалене рішенням обласної ради від 23.05.2018 р. №73-22/18.
  2. До врегулювання на законодавчому рівні питання, викладеного у зверненні до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо захисту і розвитку інституції сім’ї України, – запропонувати ЛГБТ-спільнотам утриматись від проведення публічних заходів на території міста Чернівці.

З проектом цього рішення можна (пункт 35) ознайомитися тут: http://chernivtsy.eu/portal/proekty-rishen-miskoyi-rady-na-30-serpnya-2018-roku

Прецедент. Правильне рішення по врегулюванню суспільного напруження

Якщо перший пункт про звернення до центральних керівних органів влади щодо захисту інституту сім’ї – не є новим, і прийнятий після ухвалення подібного рішення Чернівецькою обласною радою та п’ятьма  десятками інших місцевих рад всіх рівнів у всіх куточках України, то пункт другий є унікальним прецедентом для вирішення тієї проблеми, яка гостро стала в суспільстві. Депутати міської ради м.Чернівці абсолютно логічной правильно відреагували на багаточисельні звернення громадян, як у їхньому місті так і по всіх містах України, щодо заборони проведення гей-парадів та фестивалів рівності, в тому числі, в даному разі, у формі петиції. Якщо ми живемо у демократичному суспільстві і більшість громадян, більшість батьків не бажають, щоб збочений спосіб неприродніх статевих стосунків пропагувався відкрито на вулицях їхнього міста, в тому числі перед малолітніми дітьми, то нормальна, відкрита до свого народу, влада, яка прозора в прийнятті своїх рішень, повинна обов’язково зважити на такі побажання та занепокоєння з боку спільноти містян!

Перше, віримо не останнє, рішення

В цьому контексті не зрозуміло, чому інші міські ради ще не спроміглися на прийняття подібного рішення, відповідно до багаточисельних звернень та прохань з боку містян, а також майже всіх релігійних конфесій та багатьох громадських організацій. Це питання, в першу чергу, актуальне для таких міст, як Київ, Кривий Ріг та Одеса, де попри висловлення чіткої позиції з боку громадян та церков на адресу мерій, щодо недопущення відкритого пропагування антисімейнихпсевлоцінностей та відвертих збочень, такі аморальні акції були все ж проведенні…

Але, сподіваюся, повинен був відбутися певний поштовх в правильному напрямку! Тож, чекаємо на підхоплення цієї естафети іншими місцевими радами.

Україна – не Содом!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x