Антон Киссе “отмазывает” болградского мэра – взяточника?

2 коментаря 26379 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


480644_300Мэр г. Болграда Сергей Королев(Одесская область), задержанный 29 февраля 2012 в момент получения взятки в размере 30 тысяч долларов США и 50 тысяч гривен, имеет все шансы избежать правосудия и вернуться к управлению городом. Об этом УНН сообщили в Болградском городском совете. Источник утверждает, что пока сам Королев находится в розыске, его “реабилитацией” активно занимается новоизбранный народный депутат от Партии регионов и давний партнер Королева –  Антон Киссе.


“Антон Киссе начал вести переговоры с председателем Апелляционного суда Одесской области Анатолием Луняченко о возможности снятия с Сергея Королева всех обвинений”, – заверил источник.

С момента своего задержания Сергей Королев отрицал причастность к взятке, получение в его же кабинете. При этом, после того, как Малиновский районный суд г. Одессы изменил по Королеву меру пресечения с содержания под стражей на подписку о невыезде, мэр сбежал и был объявлен в розыск, который длится уже 7 месяцев.

“Мы прекрасно понимаем, почему Киссе начал вести переговоры (о снятии обвинений с Сергея Королева – ред.) Именно с Луняченко. Анатолий Васильевич известный среди своих коллег-судей благодаря своему умению извлекать людей” из сложных жизненных обстоятельств “, – утверждают в Болгородском горсовете .

Как сообщалось, экс-вице-премьер-министр Украины Сергей Тигипко, а также председатель Одесской областной государственной администрации Эдуард Матвийчук еще в июле прошлого года выражали недовольство работой суда, который возглавляет Луняченко, в связи с численным принятием решений в пользу ” мажоров “, взяточников и коррупционеров.

Сергей Королев неоднократно попадал в поле зрения СМИ. Находясь на посту мэра, Королев на своем автомобиле сбил ребенка, а также в нетрезвом состоянии избил заведующую детского сада. Во всех случаях мэру удавалось избежать ответственности и наказания.

Источник

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
666
666
11 лет назад

мэра , а не мера….

Наблюдатель
Наблюдатель
11 лет назад

За скоєння злочину – не уникнути покарання!

Останнім часом у деяких ЗМІ поширено інформацію про те, що нібито колишній міський голова м. Болграда К., який обвинувачується у скоєнні злочину, може уникнути покарання.
У зв’язку з цим повідомляємо, що прокуратурою області 29.02.2012 порушено кримінальну справу щодо Болградського міського голови за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання хабара).
У ході досудового слідства встановлено, що чиновник вимагав та отримав хабар у сумі 33 тис. доларів США від громадянина за перемогу останнього у конкурсі з приватизації триповерхової будівлі площею понад 990 кв. м та комплексу нежилих приміщень площею понад 1900 кв. м, забезпечення придбання вказаних приміщень за зниженою вартістю та подальшу передачу у власність земельної ділянки, на яких вони розташовані.
29.02.2012 чиновника затримано в порядку ст. 115 КПК України. Постановою Приморського районного суду м. Одеси від 03.03.2012 строк тримання під вартою продовжено до 10 діб.
7 березня 2012 року постановою Приморського районного суду
м. Одеси стосовно К. обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. У квітні цього ж року кримінальну справу направлено до суду у порядку ст. 232 КПК України.
Апеляційний суд Одеської області прийняв рішення про розгляд кримінальної справи по суті у суді Малиновського району м. Одеси.
У липні 2012 року суддя змінив обвинуваченому міру запобіжного заходу з тримання під вартою на підписку про невиїзд. Одразу ж після цього прокуратура знову подала заяву про застосування до К. міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Проте підсудний зник, його оголошено у розшук.
На сьогодні кримінальна справа продовжує перебувати на розгляді у суді Малиновського району.
Правоохоронцями вживаються заходи щодо розшуку підсудного та недопущення уникнення ним передбаченого законом покарання.
Крім того, упродовж 2011 року вказаним громадянином на території Одеської області скоєно дві дорожньо-транспортні пригоди.
Зокрема, 15.10.2011 до Болградського РВ ГУ МВС України в Одеській області надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Одеса-Рені у с. Василівка Болградського району сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якого постраждав пішохід.
Проведеною перевіркою встановлено, що того дня водій К., керуючи власним автомобілем, рухаючись по вул. Болградській вказаного села, допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину. У результаті ДТП останній отримав легкі тілесні ушкодження.
За результатами проведеної перевірки, відділом розслідування ДТП СУ ГУ МВС України в Одеській області 16.12.2011 прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи щодо К. у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).
Відносно К. складено адміністративний протокол за порушення правил дорожнього руху України, за результатами розгляду якого винуватця притягнуто до адміністративної відповідальності.
Також 20.12.2011 громадянин К. (колишній Болградський міський голова), керуючи власним автомобілем, рухаючись по вул. Училищній, м. Болград, порушив вимоги Правил дорожнього руху та скоїв зіткнення з автомобілем швидкої медичної допомоги Болградської центральної районної лікарні, який рухався по головній дорозі.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто з її учасників тілесних ушкоджень не отримав. Транспортні засоби зазнали незначних механічних пошкоджень.
Учасники вказаної події заперечують факт знаходження громадянина К. на момент скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння.
У зв’язку з відсутністю постраждалих та значних пошкоджень у транспортних засобів учасниками ДТП на місці було складено відповідний протокол – «Повідомлення про дорожньо-транспортну подію» – «Євро-протокол», підписаний як водіями, так і свідками.
За результатами зазначеної дорожньо-транспортної пригоди Болградським РВ ГУ МВС України в Одеській області 26.12.2011 прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи на підставі п. 2 ст. 6 КПК України (у редакції 1960 р.)

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x