ГУ МВС України в Одеській області повідомляє

0 коментарів 27864 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ГУ МВС України в Одеській області повідомляєУпродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшли 572 заяви та повідомлення про злочини. Вжитими заходами 418 з них розкрито по «гарячих слідах», – повідомляє ГУ МВС України в Одеській області. 


Серед розкритих злочинів – 37 фактів спричинення тілесних ушкоджень, 2 зґвалтування, 1 грабіж, 29 фактів шахрайських дій, 36 крадіжок, 69 фактів хуліганства.

Викрито 35 злочинів економічної спрямованості.

Викрито 22 злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 19 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 5 осіб травмовано.

До Саратського РВ із заявою звернувся Іван, 1950 р.н., про те, що невстановлені зловмисники через незачинене вікно проникли до його будинку в с. Плахтіївка, звідки викрали телевізор, ДВД-програвач, магнітофон та пилосос. У ході оперативно-розшукових заходів затримано трьох місцевих жителів 1990 р.н., 1992 р.н. та 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення про скоєння злочину. Вилучено речові докази – викрадене. Затриманих відпущено під зобов`язання.

Працівниками Державтоінспекції Болградського району в м. Болград по вул. 25 Чапаївської Дивізії зупинено автомобіль “Газ-53” під керуванням Миколи, 1970 р.н., який перевозив в кузові вищевказаного автомобілю лом чорного металу вагою 3300 кг без відповідних документів. Металобрухт вилучено. Проводиться перевірка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x