Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі Україну атакували більше сотні шахедів: відбивалась від них й Одещина

0 коментарів 4725 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 3 жовтня 2024 року ворог завдав удару по території України ударними БпЛА. Усього радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 105-ти ворожих безпілотників противника типу «шахед» (райони пусків: Орел, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф, мис Чауда – Крим).  Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Повітряні Сили України.


Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою збито 78 ворожих ударних БпЛА типу «Shahed» у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.

Один безпілотник полетів у напрямку білорусі, двадцять три ворожі БпЛА локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ.

Стосовно Одещини, то за інформацією очільника Одеської ОДА Олега Кіпера, один із шахедів впав на територію кладовища в Березівському районі без послідуючого загорання. Загиблих та постраждалих немає.

Інший, при падінні, пошкодив лінії електропередач. Станом на зараз більше двох тисяч абонентів у Березівському районі лишаються без електропостачання. Наші енергетики з ночі працюють без перерви і вже заживили більше трьох тисяч абонентів. Працюватимуть і надалі, поки світло не зʼявиться у кожній домівці.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x