Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі стався шокуючий випадок жорстокого насильства над дітьми

0 коментарів 4374 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські затримали чоловіка за побиття малесенької доньки. Наразі триває розслідування жорстокого побиття немовляти, яке перебуває у важкому стані в реанімації. За інформацією поліції, 27-річному батькові дитини, якого підозрюють у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй 2,5-місячній доньці, загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо, дитину доставили до реанімаційного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні 22 жовтня вночі. Поліцейські дізналися про цей випадок після звернення медиків. Встановлено, що батько систематично бив дівчинку кожного разу, коли вона плакала, намагаючись «заспокоїти» її подібним чином. Мати, 24-річна жінка, була свідком насильства, але боялася втручатися. Самопочуття дитини ставало дедалі гіршим, і мати викликала «швидку».

Ця сім’я раніше не потрапляла в поле зору поліції чи соціальних служб. Окрім немовляти, подружжя має ще одну дитину — дворічного сина, якого, за попередніми даними, також бив батько. У хлопчика попередньо діагностували закритий перелом стегна, і наразі його обстежують лікарі.

«Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні донечки, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя дитини в момент заподіяння. За цей злочин передбачене покарання до восьми років увʼязнення. Ми клопотатимемо в суді про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповів начальник слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Петро Чефарлічев.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань, окрім ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, слідчі внесли відомості й за ознаками ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках цього провадження встановлюються обставини щодо побиття хлопчика. Процесуальне керівництво в розслідуванні обох справ здійснює Приморська окружна прокуратура міста Одеси.

«У ході слідства буде надано правову оцінку всім діям як чоловіка, так і жінки. Про подію ми повідомили працівникам служби у справах дітей для вирішення подальшої долі дітей», – додав Петро Чефарлічев.

В Одесі стався шокуючий випадок жорстокого насильства над дітьми

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x