Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Болградській громаді встановили нові зупинки громадського транспорту

0 коментарів 6723 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На території Болградської громади з’явилися додаткові зупинки громадського транспорту. Дві з них було нещодавно встановлено у Болграді та селі Оксамитне, в місцях, де раніше таких конструкцій взагалі не було. Про це, посилаючись на Болградську міську раду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зокрема, нові зупинки облаштовано в Болграді: на вулиці Руслана Прусова (в районі ВНС, за напрямом село Каракурт Василівської громади та місто Одеса) та вулиці Віктора Оцерклевича (в районі військової частини, за напрямом село Виноградівка) та в селі Оксамитне Болградської громади (в районі вулиці Південна, за напрямом село Тополине та місто Ізмаїл).

Крім того, тривають підготовчі роботи для встановлення ще однієї зупинки по вулиці Заводська в Болграді (в районі АЗС, за напрямом село Залізничне Болградської громади та село Кубей однойменної громади).

У Болградській громаді встановили нові зупинки громадського транспорту

Варто зазначити, що під час монтажу також облаштовані прилеглі території: змонтовано урни для сміття, що сприятиме збереженню чистоти та порядку в цих місцях.

Відповідне рішення про встановлення нових зупинок громадського транспорту на території загального користування громади було ухвалене виконавчим комітетом Болградської міської ради на початку жовтня цього року.

«Така необхідність виникла для того, щоб мешканцям і гостям громади було зручно та комфортно очікувати громадський транспорт у зручних для них місцях», – розповів начальник інспекції з благоустрою Костянтин Дімов.

Ці нововведення покращать транспортну інфраструктуру громади, сприяючи комфортному пересуванню громадян і підвищенню рівня благоустрою.

У Болградській громаді встановили нові зупинки громадського транспорту

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x